Om oss

Vi kan data och analys

Välgrundade beslut är nyckeln till framgångsrika företag. Vi hjälper er på vägen dit.

Vi synliggör processutmaningar och presenterar lösningar

ASK Analytics är ett kunskapsdrivet konsultföretag inom dataanalys. Vi hjälper företag att samla in, sammanställa och analysera data som en strategisk del av verksamhetsutvecklingen. Med vår kunskap, rådgivning och leverans av informationslösningar kan vi hjälpa er att nå längre, öka lönsamheten och snabbare nå fram till affärsmässigt kloka beslut. Vi lyssnar, analyserar och ger råd utifrån varje kunds unika behov och förutsättningar.

Kompetens, förtroende, samarbete och hållbarhet

Allt vårt arbete vilar på vår värdegrund och vår syn på hur ett professionellt konsultbolag ska arbeta. Vi strävar efter att erbjuda specialistkompetens och problemlösning med nyfikenhet och respekt. Vi lyssnar, analyserar och ger råd utifrån varje kunds unika förutsättningar och vi vågar utmana, ställa frågor och komma med innovativa lösningar.

En konsult hos ASK Analytics är kunnig på sitt område och har mycket god samarbetsförmåga. Hos oss är kompetensutveckling och ömsesidigt lärande en naturlig del av arbetet. I våra uppdrag strävar vi också efter att förmedla kunskap och skapa delaktighet. Det är för oss ett hållbart och professionellt konsultföretag.

Medarbetare

Anders

Drivs av att skapa verksamhetsnytta. Bra på att översätta affärsfrågor till databaslösningar. Anders har jobbat med informationsmodellering och integrationer i flera olika branscher.

Daniel

“-De bästa lösningarna är de som används”. Daniel har arbetat i de flesta roller inom analytics och har lång erfarenhet av finansiell analys. Det bästa som finns är att bidra till affärsnytta.

Fanny

Är en problemlösare med en spets inom etl-vertyg och datalager. Hon är en mycket vänlig och tålmodig lagspelare som lär sig som snabbt att anpassa sig.

Magnus

Trivs i gränslandet mellan verksamhet och teknik. Han har många års erfarenhet inom analytics och levererar nytta i roller som BA, Projektledare och Utvecklare.

Masoumeh

Är expert i Power BI och har flera års erfarenhet inom BI stacken. Hon har jobbat med kunder i olika branscher och största glädje för henne är kundens nöje över nya insiktsfulla analysrapporter som skapat tillsammans.

Sandra

Det är alltid en spännande resa att med BI hjälpa kunden att få en bättre förståelse över sin verksamhet och kunna fatta bättre beslut. Sandra fokuserar gärna på front end och att bygga rapporter som gör livet lättare för kunden.

Shakir

Drivs av att förstå verksamheten, de bästa lösningarna skapas i symbios mellan IT och verksamhet. Han har bred erfarenhet från många branscher och teknologier.

Tom

Har hjälpt flera kunder inom varierande industrier att skapa nya insikter då jag gärna löser komplexa problem. ”Det är detaljerna som är skillnad mellan bra och utmärkt”.

Sofie

Har lång erfarenhet av Business intelligence och brinner speciellt för front end och Power BI. Sofie arbetar gärna tillsammans med kunden för att ta fram de mest användbara visualiseringarna.

Vill du bli en del av vårt team?

Har du kompetens och mångårig erfarenhet av business intelligence och analyticslösningar och vill arbeta med oss? Vi söker fler professionella kollegor som vill ansluta till vårt team och hjälpa våra kunder att nå längre. 

Undrar du vad vi kan göra för ert resultat?

Vi står redo att hjälpa dig på vägen mot en ökad lönsamhet.