Leverans

Med vår leverans kommer ni längre

Er data – en guldgruva att ta vara på

Vi levererar allt inom dataanalys

Business intelligence, analys och datadrivna beslut. Begreppen i vår bransch kan vara abstrakta och svåra att förstå. Men våra tjänster ska vara enkla att använda. Vi på ASK Analytics tycker att data är det roligaste som finns och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta och använda sin egen data för att öka lönsamheten och arbeta effektivare. Vi hjälper er att planera, samla in, bearbeta och presentera data som bidrar till kloka beslut kring alltifrån lanseringar, produktutveckling, rekrytering och investeringar.

Genom oss kan ni få en egen projektledare som driver ert arbete med dataanalys framåt. Vi kan både ta ett helhetsansvar för analysarbetet på ert företag eller gå in och projektleda mindre uppdrag och punktinsatser som ni vill ha hjälp med, såväl uppbyggnad av databaser som sammanställning av rapporter.

Har du frågor om leverans inom projektledning?

Exempel på leveranser

Projektledning

Verksamhetsanalys

Kravställning

Rapporter och visualisering

Trygga leveranser – erfarna konsulter

Med ASK Analytics får ni tillgång till erfarna expertkonsulter med stor förmåga att lyssna in era behov. Vår värdegrund innebär att vi tänker affärsnytta i allt vi gör, genom att lyssna, ställa viktiga frågor och hitta innovativa lösningar som gynnar ert företag på bästa sätt.

Vi levererar det vi lovat och vi bygger vårt arbete på kunskap och erfarenhet. Våra konsulter arbetar självständigt men med tillgång till stöd hos sina kollegor. Det innebär att ni som kund alltid kan lita på att vi levererar trygga, säkra och professionella tjänster.

 

Undrar du vad vi kan göra för ert resultat?

Vi står redo att hjälpa dig på vägen mot en ökad lönsamhet.